Osta Merkkikengät Manomano nettikaupasta - Jopa 60%

Osta Merkkikengät Manomano nettikaupasta - Jopa 60%
 

Osta Merkkikengät Manomano nettikaupasta
Kuntoon tyylillä meidän suuri valikoima lenkkitossut. Meillä on parhaat merkit marssimaan Asics, New Balance ja Adidas. Me vaihtelee miesten, naisten ja lasten, saatavana erilaisia tekniikoita, joiden avulla saat kaiken irti kyydissä. Me kevyt minimalistinen kouluttajat, polku ja neutraali lenkkitossut, ja paljon muuta. Mitä tarvitset, meillä on sinulle peitetty laaja valikoima runnning kengät - kaikki jopa 75% off OVH. Kaappari bargain tänään www.lmanomano.fi.
Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus

Kuljetettuna ilman nimenomaista, kuten EMS, DHL, jne .. On ovelta ovelle. Maasta riippuen, olemme varten "Air Express mukava.

back

Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteiden ostaminen, kohteita voi varmuuskopioida meitä. Edellinen: 14 päivää (aika, se alkaa, kun saat paketin kustannukset), olet alkuperäinen kohde vahingoittunut tai ei voida käyttää lähettämään. Sinun on maksettava toimituskulut tuotto. (Jos nämä edellytykset, kun näyttöön tulee "väärän tuotteen tai vaurioituneet kohdat), me taas saada seurantanumeron.

poista

Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä e - mail niin pian kuin mahdollista. Voit seurata lähetyksen järjestyksessä ennen meitä peruuttaa. Meidän maksut 6% peruuttaa tilauksen ja sitten kaksi päivää myöhemmin, annamme sinulle hyvitystä.

Järjestys Peruutus

Ennen tilaus on lähetetty, sinun täytyy pyytää heitä peruuttaa tilaus. veloitamme 25%. Hän vei meidät kaikki paeta mahdollisimman nopeasti sisällä 6-8 tunnin järjestyksessä, joten emme aina voi peruuttaa tilauksen, kun se on sijoitettu. Kiitos ymmärrystä. Hoito lähetettyään pyynnön tilauksen, peruuta mukaisesti palautusoikeudesta.

varoittaa lapsia

Jos olet saanut seurantanumeron 3 päivän kuluessa sähköpostipalvelimelta, voidaan pitää roskapostin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä. Auttakaa Suosittelemme, että käytät jäljitettävissä merenkulun, emme ole vastuussa mistään menetetty paketteja. Ulkomaiset tilaukset, tämä prosessi voi kestää jopa 10 päivää.

Takaisin


Copyright © 2019 www.manomano.fi. All Rights Reserved.

Etsi lenkkarit, saappaat ja kengät, korkeat saappaat, kävelykengät, juhlakengät, saappaat ja kengät, korkokengät, korkokengät, baletti, sandaalit ja rantajalkineet